Co. van het de Draadnetwerk van Hebeireking, Ltd

Onze majoor in het netwerk van de roestvrij staaldraad, het de filterscherm van polyester/nylon en de producten van de roestvrij staaldraad

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

  Sinds opgericht in het jaar van 1997, is Reking ontwikkeld tot een opbrengst het veelvoudige de productiebedrijf van het draadnetwerk van één enkel netwerk van de roestvrij staaldraad, een het schermnetwerk van de polyesterdruk en het nylon netwerk van de het schermdruk veroorzaakte.

   

  Ons die bedrijf in Shijiazhuang-stad en de installatie wordt gevestigd in de industrieterreinstreek van heeft de Provincie van Zuidenanping het „Beroemde Land van het Draadnetwerk „van China.This-bedrijf wordt gevestigd kapitaal van 15 miljoen RMB, een landgebied van 40.000 vierkante meters, een bouwgebied van 11.000 vierkante meters en 1500 vierkante meters schone workshops van 1W Gread geregistreerd.

   

  Over meer dan 20 jaar ontwikkelings, zijn wij niet alleen professioneel bezig geweest met productie en verkoop van het netwerk van de roestvrij staaldraad, het netwerk van de polyesterdruk en het nylon netwerk van de het schermdruk, en ander product van druktoebehoren. Als de het Schermdruk Suqeegee, Rubberschuiverblad, Teflontransportband, Rolkader, het Kader van Sceen van de Aluminiumzijde, Drogend Rek, Overdrachtfilm etc.

   

  Wij hebben de Opdracht van Beste Kwaliteit, Geschikte Levering, Redelijke prijs en de Uitstekende Dienst in het doen van zaken met onze cliënten gevolgd. Wij hebben het lof van onze klant met goede kwaliteit en reputatie gewonnen. Wij heten u welkom oprecht om onze installatie te bezoeken en zouden goede zakelijke relatie op lange termijn met klantenhuis willen vestigen en in het buitenland.

  Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd fabriek productielijn 1

  Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  OEM/ODM iedereen keurt goed, heet welkom!

  Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij zijn direct fabriek, welkom heten aan voor een bezoek!

   

  Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Hebei Reking Wire Mesh Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Sofia

Tel.: +8613333012893

Fax: 86-311-89635066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons