Bericht versturen
Thuis

Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

KDL-de fabriek heeft uitstekend productiemateriaal en uitstekende productietechnologie, en voert gestandaardiseerd beheer uit. Onze fabriek investeert heel wat geld in nieuw productonderzoek en ontwikkeling en koopt uitstekend productiemateriaal elk jaar.

 

Het draadnetwerk dat wij worden verkocht over het hele land en wijd worden gebruikt in bouwprojecten hebben geproduceerd.

 

KDL de producten zijn wijd gebruikt in projecten. Het is gebruikt en de markt heeft goed geantwoord, wijzend op de principes en het beleid van milieubescherming, energie - besparing, en veilige bepleite productie.

Het is een vast lichaam productie-georiënteerde leveranciersonderneming met aanzienlijke integriteit in China, geworden en met door klanten over het hele land ingestemd.

 

Alle werknemers van KDL-Draadnetwerk weten dat de kwaliteit het leven van een onderneming is, en de dienst is de ontwikkeling van een onderneming. Zij hangen altijd het marktconcept aan dankbaarheid aan klanten, onderzoek en ontwikkeling, innovatie, en de aandachtige dienst. Terwijl onophoudelijk het verbeteren van productkwaliteit, hebben zij ook een groot aantal uitstekende beroeps opgeleid. Onze productie wordt uitgevoerd op een ordelijke manier om klanten de betere diensten aan te bieden. Onze fabriek schikt ook de binnenlandse diensten van het ladingsvervoer voor klanten. Ons principe is „overleeft door kwaliteit, ontwikkelt zich door reputatie“. Onze fabriek is bereid om zijde te gebruiken als huwelijksmakelaar en vrienden te maken door Internet.

 

Onthaal aan Anping Kindelong Mesh Co. , Gelooft Ltd in uw eigen visie, en ook in de kwaliteit van onze producten. Verkies Kindelong om u aan succes te begeleiden.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Koning De Long Started van Roestvrij staal Geweven Draadnetwerk sinds 1986

In 1986, begon M. Song de zaken van Koningsde long wire mesh van een kleine workshop, met slechts 5 wevende weefgetouwen, en 4 arbeiders.  In het begin, waren de belangrijkste producten diverse roestvrij staal geweven draden. Na bijna 40 jaar van ontwikkeling, is de kleine workshop in een grote, sterke, moderne, en uitvoerige fabrikant gegroeid.

 

  • De koning De Long Wire Mesh begon sinds 1986
  • Er zijn meer dan 200 reeksen nu wevende weefgetouwen in onze workshop.
  • Meer dan 100 mensen werken aan het geweven draadnetwerk in onze fabriek.
  • Er zijn meer dan 3000 broodjes in ons pakhuis, klaar voor verzending.
  • Onze Geweven Netwerkproductie werd verklaard door ISO.

Er is een afdeling in onze fabriek om het Stempelen, het Scheren, het Lassen, Ponsen, enz. te behandelen, kleine schijven, filters, zeven, manden, cilinders, en de schermen te produceren aan uw nauwkeurige specificaties. Indien u een bepaalde specificatie in mening hebt, gelieve ons te contacteren om uw vereisten te bespreken.

 

De producten van het draadnetwerk u wilt, als het in voorraad juist was, het in 3-7 dagen worden ingepakt en worden geleverd. Verzend ons enkel uw gedetailleerd vereiste en wij zouden zo spoedig mogelijk antwoorden op u, niet later dan 8 werkuren.

 

Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : KDL

Aantal werknemers : 200~300

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Certificaten China Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Certificaten China Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Certificaten